Dufte og ingredienser

Oversigt for naturlige ingredienser og deres fordele

Der er så meget, som naturen kan lære os og give os. Det er derfor, der bliver brugt så mange naturlige ingredienser i naturlige hudplejeprodukter. De har masser af fordele og bringer os alle tættere på naturen. Tag et kig på de naturlige ingredienser, vi bruger i vores Palmolive-produkter.

Aloe Vera

Dronning Cleopatra og Nefertiti troede, at aloe vera var ungdommens kilde og brugte det til at beskytte deres hud mod solen. Det var mere end 3.000 år siden, og det lader til, at de vidste om aleo veras fordele helt tilbage dengang. I dag ved vi, at aloe vera har mange andre fordele, bl.a. at være naturligt fugtgivende, og det er derfor, det bruges i naturlige hudplejeprodukter.

Avocado

Vi elsker alle guacamole og ved, at avocado er rigtig godt for mange ting. Avocado er også god for vores hud. Avocadoen stammer sandsynligvis fra det sydlige centrale Mexico og blev oprindeligt brugt af aztekerne som en delikatesse og et afrodisiakum. Vi ved nu, at der er mange andre fordele ved avocado, og dens olie bruges ofte i naturlige hudplejeprodukter som avocado shower gel og avocado sæbe. Olien har antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe din hud med at forblive glat, stærk og elastisk. Det hjælper også med at fugte, beskytte og fugte for at holde din hud i god form.

Basilikum

Pesto er helt genialt. Vi elsker det i en pastaret, selvom basilikum ikke er fra Italien. Urten stammer sandsynligvis fra Indien, men blev også brugt i Kina. Vi opdagede, at de gamle egyptere brugte det som en balsamerende og konserverende urt. Vi ved nu, at det er mere end blot en urt til madlavning. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved basilikum, herunder basilikum til huden. Dens gavnlige planteforbindelser giver dig antioxidanter, anti-inflammatoriske og andre sundhedsmæssige fordele.

Bergamotte

Bergamot minder os om en sommerhave. Det er udvundet af skallerne af citrusfrugter, der vokser på bergamotappelsintræer. Bergamotduften er meget beroligende og citrusagtig, og den har adskillige forbindelser i sin olie, som har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Det gør bergamotte til den perfekte ingrediens i naturlige hudplejeprodukter. 

Citrus

Uanset om det er citroner, limefrugter, mandariner eller appelsiner, har citrusfrugter en tydelig og skøn citrusduft. De er rige på vitaminer og planteforbindelser og har mange sunde fordele, herunder anti-inflammatoriske og antioxidante virkninger.

Essentielle olier

Uanset om du bruger æterisk olie mod stress, til en massage eller for at tilføje et afslappende bad, ved vi, at de kan gøre godt for os. De er forbindelser udvundet fra planter og naturlige kilder, og de fanger plantens duft og smag, eller 'essens'. Der findes faktisk er mere end 90 forskellige typer af æteriske olier. Æterisk olie til huden bruges ofte i naturlige hudplejeprodukter og kan omfatte velkendte dufte af lavendel, sandeltræ, bergamotte, rose, ylang-ylang, jasmin, citron og mange andre. De har endnu flere fordele som anti-inflammatoriske, beroligende eller opkvikkende egenskaber. Du kan også bruge æterisk olie til at føle dig søvnig.

Granatæble

Granatæblekerner er som små rubiner, der vælter fra deres hud. Vi ved også, at de er blandt de sundeste frugter på jorden. Der er mange fordele ved granatæble, og du kan endda bruge granatæble til huden. Frugten kan sænke inflammation, og den har kraftfulde antioxidante næringsstoffer. Der er mange anvendelser af granatæble til huden, som at bruge det for dets potentielle anti-aldringsegenskaber og antimikrobielle fordele.

Grapefrugt

Vi ved, at et strejf af sukker kan forvandle en sur grapefrugt til en fabelagtig morgenmadsfrugt, men grapen er så meget mere end det. Dens æteriske olie udvindes af peelingen og bruges i mange naturlige hudplejeprodukter. Der er mange fordele med grapefrugt som dens rige næringsindhold samt dens antibakterielle og antioxidante egenskaber. Grapefrugtduften bliver også brugt for sin lækre duft i produkter.

Havsalt

Vi ved alle, at livet er intetsigende uden et strejf af salt. Udover at få maden til at smage fantastisk er der mange andre potentielle fordele, såsom havsalt til huden. Der er forskel på havsalt og normalt salt. Havsalt er rig på magnesium, calcium, natrium og kalium. Havsalt til huden kan hjælpe din hud med at holde på sin fugt, balancere olieproduktion og naturligt eksfoliere. Det er derfor, det ofte bruges i naturlige hudplejeprodukter som havsalt shower gel og havsalt sæbe.

Hindbær

Vi er sikre på, at du elsker smagen af hindbærsyltetøj i desserter. De smager ikke bare godt, de har også en fabelagtig hindbærduft. Hindbær har mange næringsstoffer og er en fantastisk kilde til fibre. De har potente antioxidantegenskaber, som kan hjælpe med at reducere tegn på aldring ved at bekæmpe frie radikaler i din krop. De har også et højt indhold af C-vitamin, som er afgørende for en sund hud. Det kan endda forbedre kollagenproduktionen, og der bliver stadig forsket mere i dette felt. Du kan nyde dens smukke naturlige duft ved at bruge hindbær shower gel og hindbærsæbe.

Honning

Bierne summer omkring os på picnics, og vi ved, at de er afgørende for at skabe de magiske farver på blomster. Og de laver også honning, som har eksisteret i mindst lige så lang tid, som historien er registreret. Selvom det i dag er fantastisk i te, og honningduften er sød og lækker, er der andre honningsundhedsmæssige fordele. Honning til huden bruges også for dets antioxidante, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.

Jasmin

Jasminduften er karakteristisk og berusende, når den kommer som en brise. Det er så ikonisk, at det endda betragtes som det nationale symbol i flere lande. Jasminduften er smuk og bruges ofte i jasmin shower gel og jasmin sæbe. Men der er så mange andre fordele. Jasminolie har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, som kan være nyttige i naturlig hudpleje.

Kakao

Coca er så meget mere end blot ingrediensen til den chokolade, vi alle elsker at nyde. Det har også været brugt i medicin i omkring 3.000 år. Vi ved, at der er mange kakaofordele, når det bruges i naturlige hudplejeprodukter såsom kakao shower gel og kakaosæbe. Fordi kakaosmør er højt i fedtsyrer, bruges det ofte for dets evne til at fugte og nære din hud samt til at forbedre dens elasticitet.

Kameliaolie

Englebert Kaempfer, en tysk botaniker, kaldte kameliaen for Japanrosen, og vi er enige med ham. De blev dyrket i Kinas og Japans haver århundreder før, de blev set i Europa. Det er så storslået en blomst, at det ikke er overraskende, at den har 900 navne på japansk. Kameliaolie kommer fra kameliaplantens frø, og i årevis har den været kendt som et hudmirakel, fordi den naturligt fugter og har kraftige antioxidantegenskaber, der giver din hud støtte og fleksibilitet.

Kokosnød

Kokosnødder minder os om ferie på en eksotisk ø, men kokos er meget mere end det. Dens olie fremstilles traditionelt ved at udvinde olien fra rå kokosnødder eller tørrede kokosnøddekerner. Når du bruger kokos til huden, vil du opleve en række af fordele, herunder mulige antiinflammatoriske egenskaber, naturligt fugtgivende og selvfølgelig den fantastiske kokosnød duft.

Lavendel

Vi elsker de lilla blomster og lavendelduften. Det er ren forkælelse for sanserne. Dens æteriske olie blev endda brugt i det gamle Egypten. Lavendel har så mange anvendelser og fordele som lavendel til søvn og lavendel til huden, og det bruges ofte i lavendel shower gel, lavendel håndsæbe og lavendel sæbe. Dens olie kan endda dræbe visse bakterier på huden, og den har også svampedræbende egenskaber. Denne strålende olie kan også reducere betændelse og hjælpe med at rense huden. Det er en kraftig antioxidant og kan endda hjælpe med at hele sår.

Ler

Vi ved, at ler er blevet brugt siden tidernes morgen til krukker og keramiske figurer. Men udover at blive brugt til at skabe smukke keramiske stykker, har ler været brugt i naturlig hudpleje i hundredvis af år. Lersæbe har mange fordele såsom at absorbere urenheder fra din hud, afgifte og rense porerne, absorbere overskydende olie uden at udtørre din hud og mange flere.

Lime

De bruges i madlavning og endda lidt i gin og tonic. Men der er så meget mere til den ydmyge lime. Vi tror, ​​at arabiske handlende tog lime og citroner med fra Indien til de østlige Middelhavslande og Afrika i omkring 1000 e.Kr. De er også kraftcentre for ernæring, idet lime er høre på indholdet af C-vitamin, antioxidanter og andre næringsstoffer. De har så mange fordele, som muligvis at øge immunitet og fremme din huds sundhed gennem dets kraftfulde antioxidanter.

Macadamia

Der er intet som den subtile, smøragtige smag og cremede konsistens af macadamianødder. Vi elsker dem i alle deres former, og de har så mange andre fordele, udover at være gode i vores kost, der gør dem til en perfekt ingrediens i naturlige hudplejeprodukter, som en macadamia shower gel. Macadamiaolie er rig på fedtsyrer og kalium, og dens koncentration af palmitoleinsyre menes at glatte huden. Olien indeholder også antioxidanter, som kan hjælpe dit hår med at komme sig efter eksponering for ting som forurenende stoffer i luften.

Mælk

Det er et ældgammelt middel at drikke et varmt glas mælk til at sove. Det er meget nærende, og vi ved, at det bruges til et stort udvalg af fødevarer såsom ost, fløde, smør og yoghurt. Mælk har også næsten alle de næringsstoffer, din krop har brug for. Der er flere fordele for huden ved mælk, og en undersøgelse har vist, at det hjælper med at fjerne døde hudceller og stimulerer ny cellevækst. Det er derfor, det nogle gange bruges i mælkesæbe.

Magnesium

Vores kroppe er fantastiske maskiner og bruger magnesiumfordele til at spille en vigtig rolle for vores krops og hjernes sundhed. Det er også det fjerde mest udbredte mineral i din krop. Dette fantastiske mineral er også overalt i naturen. Der er så mange magnesium fordele som magnesium hud, magnesium søvn og magnesium stress fordele, hvilket er grunden til det bruges i produkter som magnesium sæbe. Hvis du ikke har nok af det i din krop, kan din hud være mindre elastisk og mere tør.

Mandler

Vi ved, at mandler er gode for os, da de indeholder masser af sunde fedtstoffer, hvilket er fantastisk i vores kost. Der er dog noget mere interessant ved mandler. Blomsten af mandeltræet, som vokser i Middelhavsområdet, er en kraftig antioxidant og har fugtgivende egenskaber, som er genial i naturlige hudplejeprodukter. Blomsterne har også en sød, fabelagtig duft.

Mango

Mango er kendt som "frugternes konge", og vi må være enige. Dens saftige, søde kød er en lækkerbisken, og den er blevet dyrket i over 4.000 år. Vi fandt undersøgelser, der forbinder mango og dens næringsstoffer med sundhedsmæssige fordele såsom forbedret immunitet, fordøjelsessundhed og syn. Der er også et højt indhold af antioxidanter, som beskytter dine celler mod skader fra frie radikaler. Mango har et højt C-vitaminindhold, som kan give dig sundt hår og hud, da dette vitamin er essentielt for at lave kollagen. Det er nok derfor, du kan finde det i naturlige hudplejeprodukter, som en mango shower gel.

Mynte

Vi ved, at mynte kommer i mange former, og vi elsker dens kølende, beroligende fornemmelse. Men der er meget mere ved denne forfriskende urt, og det er derfor, den bruges til at påføre din hud eller til blot at dufte til. Du finder den ofte i naturlige hudplejeprodukter såsom mint shower gel og mynte sæbe. Den indeholder et middel, der kan berolige dig og din hud, og fordi det indeholder A-vitamin, kan det styrke dit hudvæv og endda reducere fedtet.

Oliven

Du genkender sikkert, at mange opskrifter starter med et stænk olivenolie, og vi ved alle, at det er sundt for os. Men der er så mange andre fordele ved olivenolie, og derfor bruges de også i naturlige hudplejeprodukter som oliven shower gel og oliven sæbe. Olivenolie er en antioxidant, der er rettet mod frie radikaler, og det er muligt, at det endda kan forhindre for tidlig aldring. Olien er også rig på vitaminerne A, D, E og K, som er nyttige til behandling af en række hudsygdomme. Desuden ved du sikkert, at olivenolie ofte bruges til at fugte og blødgøre huden.

Orkidé

Vi synes ikke, der er nogen smukkere og sødere duftende blomst end en orkidé. Udover deres skønhed er deres olier perfekte til naturlig hudpleje, fordi de har så mange fordele. Olien indeholder calcium, magnesium og zink, som alle er gode for din hud. Den fugter og beroliger din hud.

Pæoner

Pæoner har en fabelagtig historie med mange fortællinger om, hvordan den fik sit navn. En af dem kommer fra græsk mytologi, hvor Zeus redder Paeons liv ved at forvandle ham til en smuk blomst - pæonen. Pæoner er smukke, duftende, blomstrende planter, der kommer i så mange farver. De er også blevet brugt i kinesisk medicin i århundreder på grund af deres potente antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber.

Palme frugt

Oliepalmen kommer fra det vestlige og sydvestlige Afrika, og vi har brugt den i næsten 5.000 år. Vi bruger det i mange fødevarer og naturlige hudplejeprodukter, fordi det har antioxidanter og fugtgivende fordele for din hud.

Rose olie

Roser har altid været vigtige i vores liv. Der er endda skrevet digte om dem. Vi kender dem især for deres fantastiske duft, som du kan finde i rosenoliesæbe. Der er også mange fordele ved rosenolie til huden. Vi har fundet ud af, at rosenolie kan have antibakterielle og svampedræbende egenskaber og kan endda have antiinflammatoriske egenskaber. Denne fantastiske blomsterolie er også kendt for at fugte og nære.

Solbær

Vi ved, at solbær er de rene kraftcentre af vitaminer. De stammer fra Nordeuropa og Asien, men du vil også se dem blomstrer i fx. russiske klosterhaver. Allerede for mange 100 år siden blev dens blade, bark og rødder brugt i forskellige slags midler. De er gode at spise og har mange fordele for både hud og generel sundhed. De er rige på C-vitamin, organiske syrer og æteriske olier og har antiinflammatoriske egenskaber, som kan nære din hud.

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

Læs mere

I kontakt med naturen

Læs mere

Dufte og ingredienser

Læs mere

Personlig pleje rutine

Læs mere

Bæredygtighed

Læs mere