PALMOLIVE

HVEM VI ER

Hvem vi er, er alt, hvad vi gør, alt hvad vi står for, og alt, hvad vi bringer til dig og dine hjem hver eneste dag.

 

BRAND VOICE

Vores forpligtelse

Naturen er kernen i alt, hvad vi gør. Det er grundlaget og inspiration for hvert produkt og hver formel. Fra at blande palme og olivenolie sammen i vores allerførste sæbe for 100 år siden, til vores nyeste sortiment, sætter vi naturen i centrum for alle vores produkter.

Vores arbejde i samfund

Nu har vi mere end nogensinde et globalt ansvar for at hjælpe med at beskytte mennesker i forskellige samfund. Vi arbejder tæt sammen med folkesundhedsembedsmænd, den akademiske verden, lokale skoler og klinikker i dårligere stillede samfund for at uddanne børn og deres forældre om sundheds- og hygiejnefordelene ved at vaske hænderne med sæbe.

Gennem vores globale håndvaskprogram leverer vi undervisningsmateriale og produktprøver til skoler og samfund, der har mest brug for det. Og for dem, som vi ikke altid når ud til, oplyser vi om fordelene ved håndvask gennem globale reklamer og PR-kampagner. Det er vores forpligtelse til at gøre verden til et sundere og lykkeligere sted.

 

PRODUKTOPLEVELSE

Vores formler

Hver formel, vi opretter, er forsigtigt udformet til at passe på din hud, så den føles blød og elsket.

Vores ingredienser

Vi holder af vores planet lige så meget som vi gør for dig. Derfor er vi forpligtet til at bruge nøje udvalgte og ansvarligt fremskaffede ingredienser, hvoraf mange også er bæredygtigt fremskaffede.

Vores dejlige dufte

Med en blanding af delikate dufte i hvert produkt, der er designet til at løfte, kan du forkæle dig selv med kvalitetstid og genoprette forbindelse til naturen.

Vores spændende tekstur

Fra silkebløde geler til saftige fløjsagtige skum har vi skabt en række blide, spændende strukturer, der stimulerer dine sanser.

Gør vaner sjove

Hold dine hænder beskyttet og plejet med vores enkle, effektive 6-trins håndvaskguide.

1. Påfør sæbe på våde hænder.
2. Gnid håndfladen mod håndfladen.
3. & 4. Gnid håndfladen til håndfladen med sammenflettede fingre.
5. Gnidning ved rotation.
6. Skyl hænderne med vand.

Vi arbejder for at gøre vores formler naturligt godt for folket og for planeten.

 

NARTURLIG VERDEN & BÆREDYGTIGHED

Vores ansvarlighed for vores ressourcer

Vi er forpligtet til at tage os af mennesker og planeten. Derfor indkøber vi materialer og services ansvarligt, baseret på vores fire grundlæggende principper: Beskyttelse af miljøet, etisk arbejdspraksis, menneskers sundhed og sikkerhed, samt forretningsintegritet. Vi implementerer programmer og gennemgår og evaluerer løbende vores politikker og leverandører og sørger for, at vores ingredienser altid er ansvarligt anskaffet på bedst mulig vis.

VORES ANSVARLIGE PRODUKTION

Dén måde, vi laver vores produkter på, er lige så vigtig som dé ingredienser vi putter i dem. Derfor arbejder vi hen imod vores målsætning om nul affald, ved at reducere den mængde energi og vand vi bruger til at skabe de produkter, du elsker. Hidtil har vi opnået GBCI TRUE Zero Waste-certificering på 20 anlæg på 5 kontinenter, og vi arbejder konstant på at nå det samme mål for vores øvrige anlæg. Vi arbejder tæt sammen med en række partnere, der hjælper os på rejsen for at nå vores ansvarlige produktionsambitioner. Klik her for at lære mere om, hvad vi laver, og hvem vi arbejder med..

EMBALLAGE

Vores engagement i naturen rækker ud over de ingredienser og dufte, vi omhyggeligt vælger. Vi er også engagerede i at finde bedre, mere bæredygtige måder at bruge, genbruge og genanvende vores plastemballage på.

Vi arbejder hårdt på at skabe en cirkulær økonomi for vores plastik. Dette indebærer ikke at skabe plastik til engangsbrug. Når vores emballage er skabt, vil vi recirkulere, genanvende og genbruge den så længe som muligt. For at opnå dette forsøger vi at bruge gennemsigtige plastflasker så ofte vi kan, fordi disse kan genbruges på flere måder end farvede flasker. Vores genbrugte, gennemsigtige plastflasker er let grålige på grund af genbrugsprocessen, og vi bruger ikke farvestoffer til at opnå en helt klar finish. Hvis vi gjorde det, ville det kompromittere plastens kvalitet, og det ville ikke have så mange anvendelser, når de først indgik i genbrugssystemet igen. Vi har endnu ikke opnået den perfekte cirkulære økonomi til vores plastemballage, men for hver måned og år der går, bliver vi bedre til det og gør derfor mere for os, for dig og for jorden.

 

Anzio Plant
Fotokredit: Daniele Zompatori

Hvordan du kan hjælpe

At reducere affald ved hvert trin i et produkts livscyklus er vigtigt for bæredygtighed. Men vi kan ikke gøre det alene. Med din hjælp, ved at genbruge vores produkter og emballage, kan vi nå vores mål. Læs din Palmolive produktetiket og tjek dine lokale genbrugsregler for at lære mere om, hvordan du genbruger vores Palmolive emballage.