Dufte og ingredienser

Naturlige ingredienser til pleje af hænderne

At vaske hænder er en af ​​de bedste og nemmeste måder at beskytte dig selv og andre mod sygdomme som fx. madforgiftning eller influenza-virus. For at få de bedste resultater er det vigtigt at vaske hænder grundigt. Du kan læse en artikel om den bedste måde at vaske dine hænder på her.

Regelmæssig håndvask

 

Selvom regelmæssig håndvask er en fantastisk måde at pleje huden og holde bakterier væk på, kan det også skade din hud. Rensende ingredienser i hånden vasker effektivt rene hænder, men de kan også vaske olier væk og potentielt beskadige den beskyttende barriere på huden, hvilket kan efterlade dine hænder tørre og irriterede. Derfor er det vigtigt at bruge de rigtige, fugtgivende håndsæber. Nogle af de bedste er inspireret af naturen ved at benytte naturlige fugtgivende ingredienser.

Naturlige ingredienser til hudpleje

 

Der er mange kendte naturlige ingredienser, som kan nære og fugte din hud. Nogle få af disse omfatter aloe vera til huden, honning til huden og mælk til huden. De kan findes i en række håndsæber og hjælper med at holde din hud naturligt fugtet, samtidig med at de føles godt.

Aloe vera til huden

Aloe Vera er med sine hudplejeegenskaber blevet brugt i mere end 3.000 år – selv af de gamle egyptere. Dronningerne Cleopatra og Nefertiti betragtede Aloe vera som en ungdommens kilde og brugte det til at beskytte deres hud mod solen. I dag bruges Aloe vera stadig for sine hudfordele, herunder at være naturligt fugtgivende. Du kan finde denne fugtgivende ingrediens i Palmolive Hygiene-Plus flydende håndsæbe med aloe vera-ekstrakt og et naturligt antibakterielt middel.

Honning til huden

Siden oldtiden har honning været brugt som både mad og medicin. Honning til huden har velkendte anvendelser for sine antioxidante, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Palmolive Naturals Milk & Honey flydende håndsæbe indeholder honning og hjælper med at pleje tørre hænder.

Mælk til huden

Mælk er ikke kun meget nærende. Der er flere fordele ved mælk for huden og en undersøgelse har vist, at det hjælper med at fjerne døde hudceller og stimulerer ny cellevækst. Du kan finde mælk som ingrediens i en række af Palmolive Naturals sortiment af flydende håndsæber, såsom Palmolive Milk & Almond, Palmolive Milk & Orchid, Palmolive Olive & Milk samt Palmolive Milk & Honey.

Kokos til huden

Kokosolie har en række fordele for huden, herunder mulige antiinflammatoriske egenskaber, naturligt fugtgivende og selvfølgelig den vidunderlige kokosnøddeduft. Hvis du vil føle dig tættere på naturen, så prøv Palmolive Pure Liquid Hand Soap med kokosnød for at hjælpe med at holde din hud fugtet.

 

Besøg palmolive.dk for at udforske hele udvalget af Palmolive-produkter, der hjælper med at beskytte dine hænder.

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

Læs mere

I kontakt med naturen

Læs mere

Dufte og ingredienser

Læs mere

Personlig pleje rutine

Læs mere

Bæredygtighed

Læs mere