Vores engagement i dyrevelfærd

 

Vi er dedikeret til dyrs velbefindende og arbejder hen imod den dag, hvor ingen regering eller regulator, nogen steder i verden, kræver sikkerhedstest af kosmetik, hvor burg af laboratoriedyr indgår.

Vi er en global virksomhed og overholder alle lovmæssige krav i forbindelse med dyreforsøg overalt, hvor vi driver forretning. Der udføres ingen dyreforsøg for at understøtte sikkerheden af de kosmetiske produkter, vi sælger i Europa, i overensstemmelse med EU-direktivet, der forbyder sådanne test.

Desværre kræver nogle regeringer og regulerende organer fortsat test på dyr, hvor fremskridt inden for in vitro-testalternativer, kombineret med de sikkerhedsdata, der allerede er tilgængelige, gør dem unødvendige. Det er det, vi arbejder på at ændre.

I 35 år har Colgate-Palmolive opfordret til udvikling af testalternativer, der er videnskabeligt valide og kan accepteres af sikkerhedsregulatorer.
Vi er førende i at promovere og deltage i udviklingen, valideringen og accepten af ​​alternative ikke-dyretestmetoder på verdensplan, og vi investerer mere end $1 million dollars årligt i forskning med ikke-dyr-alternativer. Vi arbejder tæt sammen med verdensomspændende tilsynsmyndigheder for at undersøge, hvordan ikke-dyreforsøg kan indarbejdes i deres sikkerhedskrav til forbrugerprodukter, og vores indsats er blevet anerkendt af 'People for the Ethical Treatment of Animals'.

Styrken ved disse ikke-dyr muligheder gjorde det muligt for os at erklære et frivilligt moratorium for alle dyreforsøg af vores personlige plejeprodukter til voksne. Dette moratorium har været gældende over hele verden siden 1999.

Vi fortsætter også vores forpligtelse til at finde og bruge alternative metoder gennem støtte og involvering med European Partnership for Alternative to Animals (EPAA) og Institute for In Vitro Science (IIVS). Colgate-Palmolive deler aktivt sit arbejde med at reducere brugen af ​​dyr til test og udvikle alternativer, så denne information kan hjælpe andre i deres søgen efter måder at minimere brugen af ​​dyr.

Vi ser frem til den dag, hvor alle lande vil anerkende alternative metoder, og alle nødvendige sikkerhedsundersøgelser af kosmetiske produkter kan udføres uden brug af dyr. Vi vil fortsætte med at arbejde for at få det til at ske hurtigst muligt.