VORES EMBALLAGELØSNINGER OG GENANVENDELIGHED

For os handler det at være engageret i naturen om, så meget mere end omhyggeligt at udvælge hver ingrediens og duft, vi bruger i vores produkter. Vi er også dedikerede til at finde bedre, mere bæredygtige måder at opbygge en cirkulær plastikøkonomi på, idet vi forsøger ikke at skabe plastik til brug blot en enkelt gang. Læs mere.

Hvor vi kan, fremstiller vi emballage, der kan genanvendes eller bruges igen så længe som muligt. Det betyder, at vi ofte bruger gennemsigtige plastikflasker, fordi de kan genbruges på flere måder end farvede. Det er alt sammen en del af vores dedikation til naturen og vores smukke planet.

KLIK PÅ BILLEDERNE OG LÆR HVORDAN DU GENBRUGER VORES EMBALLAGE

 

PLASTIK FLASKER

Vores showergel flasker i plast er lavet af enten PET eller HDPE.

Vi bruger PET-plast til vores gennemsigtige flasker, fordi det er et virkelig stærkt materiale, der er fuldstændig genanvendeligt. Faktisk er det den mest genbrugte plastik i verden! I øjeblikket bruger vi 30 % genanvendt PET-plast i disse flasker, men vi er forpligtet til at gå endnu længere i fremtiden for at skære ned på brugen af ​​ny – også kaldet jomfru – plast.

I fremtiden vil vi gerne bruge 100 % genbrugsplast i vores gennemsigtige flasker. Som en del af dette initiativ arbejder vi sammen med plastproducenter, -leverandører og også genanvendelses-industrien for at sikre, at vores plastikemballage nemt kan genbruges og genanvendes. Fordi gennemsigtigt PET har flere anvendelsesmuligheder, når det først er genbrugt, tilføjer vi ingen farve til det. Det betyder, at vores gennemsigtige PET-plastflasker oftere kan laves om til nye plastikflasker.

PET er en af ​​de mest genbrugte plasttyper i hele Europa. Du kan identificere det ved at se på bunden af ​​flasken. Den har et trekantsymbol med et nummer "1" støbt ind i plastikken. Flasker lavet af genbrugs-PET er lige så robuste som dem, der er lavet af jomfru-PET, men de har bare en højere procentdel af genbrugsmateriale. Dette resulterer ganske ofte i en let misfarvning af plastikflasken, hvorfor de kan se lidt grålige ud.

Vores hvide flasker er lavet med High-Density Polyethylene, også kendt som HDPE. Dette er en type harpiks, der ofte bruges i plastikflasker og er et af de mest almindeligt anvendte materialer i kosmetisk emballage. Dette er fordi det er virkelig stærkt og modstandsdygtigt over for fugt og kemikalier. HDPE-plast indsamles også i vid udstrækning og genbruges i hele Europa. Du kan identificere HDPE ved at se på bunden af ​​flasken. Den har et trekantsymbol med et nummer "2" støbt ind i plastikken.

Tidligere var sort HDPE vanskelig at sortere under genanvendelsesprocessen på grund af den sorte farve (masterbatch), der blev brugt i plasten. Vi har nu introduceret det, der kaldes en "detekterbar masterbatch", hvilket betyder, at det er meget nemmere at sortere fra anden farvet plast og kan genbruges mere.

Hos Palmolive mener vi, at plast ikke hører hjemme i miljøet, så vi følger strenge design- og fremstillingsretningslinjer for at fremme hele genbrugsprocessen.

HVORDAN GENBRUGER DU DIN PLASTFLASKE I TO NEMME TRIN

Tøm eventuel væske, der er tilbage i din Palmolive-flaske

Læg flasken, med hætten på, i din genbrugsbeholder eller -sæk til afhentning

Disse plastikflasker genbruges i PET-plastbeholderne. Dette gør det endnu nemmere at yde dit bidrag.

Hvad skal du gøre med dine showergel-flasker, der har en pumpe?
I øjeblikket kan du ikke genbruge vores dispenserpumper, men du kan genbruge flasken. Når din Palmolive-flaske er tom, skal du lægge den i din genbrugsbeholder eller -sæk til afhentning. Du kan smide pumpen ud med dit almindelige affald eller endnu bedre genbruge den i en anden flaske.

GENBRUGLEDE REFYLDNINGSPOSER

Som en del af vores engagement i naturen har vi skabt en række refills til kropsvask og flydende håndsæbe.

Disse bruger mindre plastik pr. ml end vores standardflasker, og du kan også genbruge dem, når de er tomme. De er for det meste lavet af mono-PE (polyethylen), som er en af de mest genanvendte plastik i Europa.

Vores refills er virkelig praktiske til at fylde dine yndlingsdispensere eller gamle plastikflasker på derhjemme, samtidig med at de hjælper med at respektere miljøet ved at reducere plastikaffald.

LEDER EFTER ANDRE LANDE

I dag indsamler og sorterer ikke alle europæiske lande fleksibel emballage, og derfor kan den desværre ikke genbruges alle steder.

YES, YOU CAN RECYCLE IT

SÅDAN GENANVENDES REFILL PAKKEN I 2 NEMME TRIN

Klem enhver resterende væske ud af posen

Læg det i din genbrugsspand eller sæk til afhentning

Disse plastposer genbruges i polyethylen (PE) plastbeholdere. Dette gør det endnu nemmere at yde dit.

LIMITED

Unfortunately, flexible plastic packaging like this refill pouch isn’t widely collect for recycling in your country. If this sort of plastic is collected in your area, simply squeeze out any leftover liquid from your pouch, put the cap back on the pop it into your plastics recycling bin or sack. 

NO, YOU CAN NOT RECYCLE IT

Unfortunately, only PET bottles and plastic bottles made from PE and PP are widely recycled across Switzerland. That means that you won’t be able to recycle our refill pouch in the usual way. There are, however, some local initiatives for this type of plastics collection and recycling. You can check if these are available in your area by visiting swissrecycling.ch/de/home. If one of these services is not available in your area, please throw your refill pouch away in your regular waste bin. 

SUKKERRØR

Vi har udviklet et specielt sukkerrørsrør til vores Palmolive Up! kropsvask, som du kan genbruge, undtagen i Schweiz. I stedet for at bruge plastik fremstillet af fossile brændstoffer, har vi brugt sukkerrørsplastik, der kommer fra vedvarende kilder. Du vil sandsynligvis ikke bemærke nogen forskel i emballagen, men du vil blive glad for at vide, at den har mindre indvirkning på miljøet!

Vores sukkerrørsrør er lavet af planter, der kommer fra brasiliansk landbrugsjord, og kun 0,02%* af denne jord bruges til at producere bioplast. Planten dyrkes hovedsageligt i det sydvestlige Brasilien, og et sukkerrørsrør har 19 % mindre CO2-udledning end en almindelig PE-flaske lavet af jomfruplast. Du kan genbruge vores sukkerrørsrør, når de er tomme, på samme måde som du genbruger PE-flasker, fordi de har samme tekniske egenskaber som oliebaseret PE-plast.

*https://www.european-bioplastics.org/faq-items/how-much-agricultural-area-is-used-for-bioplastics/

SÅDAN GAN DU GENBRUG DIT RØR I 2 LETTE TRIN

Klem eventuelt resterende væske ud af røret

Læg det i din genbrugsspand eller sæk til afhentning

Disse plastikrør genbruges i polyethylen (PE) plastbeholdere. Dette gør det endnu nemmere at yde dit.

FLYDENDE HÅNDSÆBEFLASK

Vores flydende håndsæbeflasker er lavet af PET og genanvendt PET-plast.

Du vil måske bemærke, at vores gennemsigtige flasker lavet af genanvendt PET-plast er let grålige. Det er, hvad der sker under genbrugsprocessen, men vi bruger ikke farvestoffer til at dække over det. Hvis vi gjorde dette, ville flaskerne ikke have så mange anvendelsesmuligheder, når de først går tilbage i genbrugsstrømmen.

Hver måned og år arbejder vi hårdt på at opnå en perfekt cirkulær plastøkonomi, men vi har stadig mere at gøre. Som tiden går, bliver vi lidt bedre til det, for os, for dig og vores vidunderlige jord.

HVORDAN DU GENBRUG DIN FLYDENDE HÅNDSÆBE I 3 NEME TRIN

Desværre kan du i øjeblikket ikke genbruge vores dispenserpumper. Du kan dog genbruge vores flasker. Og det er super nemt at gøre:

Tøm din flydende håndsæbeflaske

 

Læg flasken i din plastikbeholder eller -sæk til afhentning

Smid pumpen i din almindelige skraldespand, eller endnu bedre, genbrug den i en anden flaske!

BAR SÆBEPAKKE

Vi forsøger at være så bæredygtige som muligt, og derfor har vi skabt en genanvendelig papirindpakning lavet af hel træmasse til vores sæbestykker. Denne emballage er omhyggeligt udviklet til at klare de udfordringer, som sæbeprodukter står over for, såsom fugt, friktion og eksponering af produktindholdet til emballagen.

SÅDAN GENANVENDES EMBALLAGEN I 2 NEMME TRIN

Du skal blot tage din barsæbe ud af dens papirindpakning

Læg det i din genbrugsspand eller sæk til afhentning