En naturlig verden: Inspireret af naturen

NATURLIG VERDEN & BÆREDYGTIGHED

VORES ANSVAR FOR VORES RESSOURCER

Vi er forpligtet til at tage vare på både mennesker og vores jordklode. Derfor indkøber vi materialer og services ansvarligt, baseret på vores fire grundlæggende principper: Beskyttelse af miljøet, etisk arbejdspraksis, menneskers sundhed og sikkerhed, samt vores forretningsintegritet. Vi implementerer programmer, og gennemgår og evaluerer løbende vores politikker og leverandører, og vi sørger for, at vores ingredienser altid er ansvarligt anskaffet på bedst mulig vis.

Opdag mere

VORES ANSVARLIGE PRODUKTION

Dén måde, vi laver vores produkter på, er lige så vigtig som dé ingredienser vi putter i dem. Derfor arbejder vi hen imod vores målsætning om nul affald, ved at reducere den mængde energi og vand vi bruger til at skabe de produkter, du elsker. Hidtil har vi opnået GBCI TRUE Zero Waste-certificering på 20 anlæg på 5 kontinenter, og vi arbejder konstant på at nå det samme mål for vores øvrige anlæg. Vi arbejder tæt sammen med en række partnere, der hjælper os på rejsen for at nå vores ansvarlige produktionsambitioner. Klik her for at lære mere om, hvad vi laver, og hvem vi arbejder med..

EMBALLAGE

Vores engagement i naturen rækker ud over de ingredienser og dufte, vi omhyggeligt vælger. Vi er også engagerede i at finde bedre, mere bæredygtige måder at bruge, genbruge og genanvende vores plastemballage på.

Opdag mere

Vi arbejder hårdt på at skabe en cirkulær økonomi for vores plastik. Dette indebærer ikke at skabe plastik til engangsbrug. Når vores emballage er skabt, vil vi recirkulere, genanvende og genbruge den så længe som muligt. For at opnå dette forsøger vi at bruge gennemsigtige plastflasker så ofte vi kan, fordi disse kan genbruges på flere måder end farvede flasker. Vores genbrugte, gennemsigtige plastflasker er let grålige på grund af genbrugsprocessen, og vi bruger ikke farvestoffer til at opnå en helt klar finish. Hvis vi gjorde det, ville det kompromittere plastens kvalitet, og det ville ikke have så mange anvendelser, når de først indgik i genbrugssystemet igen. Vi har endnu ikke opnået den perfekte cirkulære økonomi til vores plastemballage, men for hver måned og år der går, bliver vi bedre til det og gør derfor mere for os, for dig og for jorden.

 

Anzio Plant
Fotokredit: Daniele Zompatori

HVORDAN KAN DU HJÆLPE

At reducere affald ved hvert trin i et produkts livscyklus er vigtigt for bæredygtighed. Men vi kan ikke gøre det alene. Med din hjælp, ved at genbruge vores produkter og emballage, kan vi nå vores mål. Læs bag på produktetikettenpå dine Palmolive produkter og tjek dine lokale genbrugsregler for at lære mere om, hvordan du bedste muligt kan genbruge vores Palmolive emballage.

VORES ENGAGEMENT FOR DYREVELFÆRD

Vi er dedikeret til dyrs velbefindende og arbejder hen imod den dag, hvor ingen regering eller tilsynsmyndighed nogen steder i verden kræver sikkerhedstest af kosmetik ved brug af laboratoriedyr.

Læs mere

VORES ENGAGEMENT I AT REDUCERE CO2

Hos Colgate-Palmolive er vi på en mission om at skabe en sund og bæredygtig fremtid. At opnå en sådan fremtid betyder at overvinde udfordringerne med klimaændringer og deres trussel om at forstyrre alle aspekter af vores liv - fra fødevareforsyning til sociopolitisk stabilitet.

Læs mere